Програма Аз мога повече 2015-2020

Eвропейската Оперативна Програма "Развитие на човешките ресурси"

Курс по Оперативно счетоводство по програма "Аз мога повече"

Обучение по Оперативно счетоводство с ваучер в Кабината

Курсовете продължават около12 месеца. За този период трябва да се покрият 960 учебни часа.

Повече за онлайн курс по Оперативно счетоводство в Кабината


Как протича обучението по "Аз мога повече"?

Няколко дни преди началото на курса ще получите достъп до системата за онлайн обучение. Във Вашия курс са публикувани пълни инструкции за работа със сайта, подробна програма за обучение и описание на Вашите задължения по програма "Аз мога повече". Покриването на минималния брой часове (960 учебни часа за целия курс) и преминаването на заложената програма изисква определено време, което трябва да присъствате във виртуалните класни стаи и системата. Нашата напреднала система за контрол и статистика, както и нашият отдел по поддръжка на клиенти, своевременно ще Ви уведоми, ако имате изоставане от графика или времето. Онлайн преподавателите на Кабината също са запознати с програмата и ще Ви съдействат по въпроси относно курса. Периодично се организират отворени разяснителни лекции, където във виртуалната класна стая всеки може да постави въпрос или поиска разяснение.

Нашата методология за електронно обучение е базирана върху работа с много преподаватели. Бъдете подготвени, в хода на Вашия курс, да комуникирате с повече от един от тях. Вашите ежеседмични писмени работи и задачи също ще бъдат проверявани и рецензирани от няколко учителя.

Повече за системата на обучение на Кабината


    Условията накратко:

  • Общ задължителен престой (във виртуалната класна стая и системата за e-learning) - 960 учебни часа за целия курс. Един учебен час продължава 40 или 45 мин. (в зависимост от това дали е през седмицата или през почивните дни).
  • Времетраене на курса по "Аз мога повече" – 52 седмици или около 12 месеца
  • Задължителен седмичен престой в системата - около 13-14 астрономически часа седмично (условията на "Аз мога повече" позволяват отсъствия в рамките на максимум 20% от времето)
  • Всички курсисти получават и пълен достъп до всички останали нива, преподаватели и ресурси на Кабината
  • Напреднала система за контрол, статистика, справки и известяване

Начални дати на курсовете по оперативно счетоводство:

    - очаква се

Попълни документите си за кандидатсване по програмата онлайн